svedectvo

Zdravotný problém v oblasti Neurológia a psychiatria:

Užívateľ/ka tiffany sa opýtal/a 13. decembra 2020

PROFESIONÁLNY KÚZELNÍK NA ČAROVANIE, KTO VÁM MÔŽE POMOCI LÁSKOVÝM KÚZELOM, ABY SA SVOJA MILOVAČKA EXISTUJÚ SPÄŤ NAD SÚPRAVOU PO ROZDELENÍ / ROZVODE AJ V PRÍPADE, ŽE SA VÁŠ SITUÁCIA PODOBÍ NESPRÁVNE! KONTAKT: DR OGHEGHE JE URČITE NEJLEPŠÍM KÚZELNÍKOM ONLINE A JEHO VÝSLEDOK JE 100% ZARUČENÝ ..

Ahojte všetci, volám sa Tiffany. Som tu, aby som strihol svoj nečakaný zázrak, ktorý sa mi stal pomocou DR OGHEGHE. Bola som šťastne vydatá a mali sme tri deti, žili sme spolu ako jedno, pretože sme sa obaja milovali, ale skôr, ako som si to uvedomila, začal môj manžel pôsobiť vtipne a neskôr ma podvádzal, povedal mi, že so mnou nemôže pokračovať, aby bolo to, ako nechal mňa a moje tri deti bez toho, aby si to všimol, ale bolo tu niečo, čo by som mohol urobiť, aby som ho zastavil alebo priviedol späť ku mne. Pracujem, takže som musel platiť deťom školy poplatok a inú zodpovednosť za dobrých päť rokov. Celý deň a noc plačem, pretože som nevedela, čo mám robiť, aby som mala manžela späť, až kým som si tento verný deň neprečítala príspevok od jednej slečny lindy, ktorá svedčila o tom, ako jej veľké čarodejnícke kúzlo pomohlo získať späť jej bývalého. Len som chcel skúsiť šťastie, pretože nikdy neverím, že to bude fungovať, ale na moje najväčšie prekvapenie, spievam novú pieseň, kontaktoval som veľkého čarodejníka a povedal mi, aby som sa nebál, pretože akonáhle dokončí kúzlo, že dostanem späť môj manžel. Neuveriteľné sa stalo v nedeľu, keď mi zavolali, a bol som prekvapený, keď som počul hlas môjho manžela, ktorý sa mi ospravedlňoval, že sa tak veľmi ospravedlňuje za svoje Nesprávne a povedal mi, že je späť doma a sme opäť šťastne zjednotení. Wow!! Veľmi si vážim vaše dobré diela, skvelé DR OGHEGHE. Vždy uznám vaše „ZVLÁŠTNE PRÁCE“ a je tu poznámka, ktorú by som mohol povedať, ako povedať o vás svetu. Takže ak je tu niekto, kto vidí tento príspevok a máte podobné podobné problémy, už sa nemusíte trápiť a kontaktujte tohto skvelého kúzelníka kúziel, ktorý vám môže pomôcť. DR OGHEGHE je k dispozícii kedykoľvek ho kontaktujete .. prostredníctvom e-mailu: (ogheghen@gmail.com)
17 rád/odpovedí

Poraď, napíš svoju zdravotnú radu:









Emailovú adresu pošleme pýtajúcemu sa tiffany, aby ste zdravotný problém mohli riešiť spolu. Email nemusíte vypĺňať.


= 2 + päť

Zdravotné rady ostatných

Užívateľ/ka emily poradil/a 24. februára 2021

Získajte svojho bývalého milenca ešte dnes, na čom nezáleží “
Práve som získal bývalého manžela späť pomocou odborníkov na kúzlo lásky Dr. OSUNOGIE.
Moje meno je Emily Môj manžel ma opustil pre inú ženu. Boli to len 3 roky nášho manželstva. Najbolestivejšie je, že som bola tehotná s našim druhým dieťaťom. Chcela som ho späť. Urobil som všetko pre to, aby som ho priviedol späť, ale všetko bolo márne, veľmi som ho chcel späť kvôli láske, ktorú som k nemu mal, so všetkým som ho prosil, sľuboval som, ale on odmietol. Vysvetlil som svojmu priateľovi môj problém a ona mi navrhla, aby som sa radšej obrátil na kúzelníka, ktorý mi môže pomôcť čarovať, aby som ho priviedol späť, nemal som inú možnosť, ako to vyskúšať. Poslal som odkaz na kúzlo s menom Dr. OSUNOGIE a ubezpečil ma, že nebol problém a že pred 11. hodinou bude všetko v poriadku. Vyvolal kúzlo a prekvapivo o 11 hodín mi zavolal môj manžel. Bol som tak prekvapený, odpovedal som na hovor a jediné, čo povedal, bolo, že ho tak veľmi mrzí všetko, čo sa stalo. Chcel, aby som sa k nemu vrátila. Tiež povedal, že ma tak veľmi miluje. Bol som taký šťastný a išiel som k nemu, tak sme opäť začali šťastne žiť spolu. Vďaka Dr. OSUNOGIEOVI. ak ste tu a váš milenec vás obracia, alebo sa váš manžel presťahoval k inej žene, už neplačte, požiadajte o pomoc Dr OSUNOGIE .. tu jeho kontakt, (osunogie@gmail.com)

Užívateľ/ka RYAN poradil/a 26. februára 2021

Ja som Ryan. To, čo sa chystám povedať, je svedectvo veľkého čarodejníka duchovného kúzla, ktorý je celosvetovo známy ako Dr osunogie. Tento muž mi pomohol priviesť späť moju bývalú manželku. Od roku 2009, po 7 rokoch neporiadku v mojom manželstve, došlo k veľmi veľkej kolosálnej katastrofe. Manželka ma opustila a vzala so sebou aj svoje deti, čo ma nechalo na pokoji. O 2 roky neskôr som počul správy o veľkom kúzelníkovi, ktorý pomáha ľuďom s ich túžbami, a čítal som o ňom online. Videl som jeho kontakt a kontaktoval som ho. Do 7 dní mi prišla moja žena v ústrety a povedala mi, ako veľmi jej chýbam ja a celá rodina. Povedala, že ma potrebuje späť k sebe a ja som bola so sebou veľmi spokojná. Ďakujem dnes Dr. osunogie za to, čo pre mňa urobil. Ak dnes prekonávate akýkoľvek problém, kontaktujte lekára Mudi na adrese: (osunogie@gmail.com)

Užívateľ/ka silvia poradil/a 28. februára 2021

PROSÍM ZDIEĽAJTE A ULOŽTE DNES MANŽELSTVO ALEBO VZŤAH
Ahojte všetci, mala som ťažkosti s narodením vlastného dieťaťa. Chodila som do všetkých nemocníc, kde som mohla, robila som všetky možné lekárske testy, ale stále som neotehotnela. Začala som podozrievať svojho manžela. Svokra mi urobila ťažké chvíle. Manžel ma opustil po 12 rokoch manželstva. Ale milujem ho a chcel som ho späť. Naozaj som neveril v nadprirodzené veci. Môj najlepší priateľ mi povedal, aby som si kúpil knihy o manželstve, a tak som šiel online na knihy o vzťahoch, zatiaľ čo som narazil na kúzlo s názvom „DR OGUNAMEN“. Čítal som o ňom toľko recenzií a svedectvá, takže som ho okamžite kontaktoval, vysvetlil mu svoje problémy. Po 2 dňoch na mňa vrhal kúzlo lásky a ubezpečil ma o 3-7 dňoch, že sa ku mne môj manžel vráti a na moje najväčšie prekvapenie štvrtý deň, keď môj manžel zaklope na mojich dverách a prosila o odpustenie a bola som nadšená, keď som videla, ako ma môj manžel úprimne prosí, som šťastná, že moja láska je späť a nielen to, o pár týždňov som otehotnela. Neprestala som o ňom hovoriť. Ak potrebujete jeho pomoc, kontaktujte ho ešte dnes
E-mail (ugbegundenger@gmail.com)

Užívateľ/ka Anonym poradil/a 3. apríla 2021

Moje meno je Edith Wood, chcem všetkým povedať o DR UZOROVI, skvelom mužovi, ktorý mi do 24 hodín priviedol späť môjho manžela so svojimi schopnosťami, aké silné kúzlo, ak potrebujete pomoc. Odporúčam vám, aby ste ho kontaktovali prostredníctvom služby WhatsApp Chat: +27843290018. Má právomoci na vyriešenie akéhokoľvek problému, vzťahu, lásky alebo akejkoľvek choroby. Bol tak super a skutočný, že priviedol späť môjho manžela, ktorý ma opustil pred 9 rokmi, svojim mocným kúzlom.

Užívateľ/ka victoria liam poradil/a 14. októbra 2021

Som veľmi chudobná žena, ktorá nie vždy našla šťastie v hre v lotérii. Lotériu hrám od svojich 21 rokov a teraz mám 45 rokov, čo znamená, že hrám lotériu 24 rokov. Najväčšia čiastka, akú som v živote vyhral, ​​bola 400 dolárov. Ale jedného dňa sa môj príbeh zmení na históriu potom, čo som na internete našiel meno tohto muža, ktorý je najlepší, pokiaľ ide o výhru v lotérii. Tento muž je veľmi silný lekár voodoo, ktorý dáva čísla, ktoré nikdy nemôžu zlyhať. Po všetkých rokoch práce a boja o víťazstvo v lotérii som konečne vyhral (27 miliónov dolárov), meno je Dr. Adeleke (aoba5019@gmail.com). alebo ho kontaktujte na čísle whatsApp (+27740386124) iba tak vyhráte v lotérii a najlepšie.

Užívateľ/ka Anonym poradil/a 20. apríla 2022

Vskutku, Dr.olokun je skutočne najlepším čarovačom lásky  online, práve som ťažil z jeho kúzla môj milenec, ktorý ma opustil, vrátil sa ku mne po tom, čo som ho kontaktoval, a odvtedy je môj milenec mimoriadne starostlivý a má o tomto celom tie najkrajšie správy Ide o to, že sa o pár mesiacov vezmeme. Toto všetko bolo možné vďaka pomoci, ktorú mi poskytol Dr.olokun. Chcem, aby z jeho schopností ťažil aj svet ako celok, takže vám poskytnem jeho priame kontaktné informácie, aby ste ho mohli zastihnúť a vyriešiť tento problém vo vašom vzťahu do 24 hodín. Dr.olokun, kontaktné informácie: E-mail: drolokuntemle@gmail.com alebo WhatsApp číslo: +2349161927213

Užívateľ/ka lynnette poradil/a 21. júna 2024

Hello all my viewers My name is Lynnette Benson from USA!I am very happy for sharing this great testimonies, The best thing that has ever happened in my life is how I win the Lotto Max jackpot. I am a woman who believe that one day I will win the lottery .finally my dreams came through when I Dr Alfred and tell him I need the Lotto Max jackpot numbers' have spend so much money on ticket just to make sure I win. But I never know that winning of the Lotto Max jackpot was not easy until the day I meant the spell caster online which so many people has talked about that he is very great lottery spell caster, so I decide to give it a try. I contacted him and he did a spell and he gave me the winning lottery numbers which i use to play .But believe me when the draws were out I was among 7 winners win THREE million dollar. with the WINING NUMBER GIVE TO ME BY Dr Alfred, truly you are the best, anyone can wining lottery with help of Dr Alfred am so very happy to meet the great Dr Alfred ,I will be forever be grateful to you in case anyone also need such help from dr contact him email. drbusyspellhome@gmail.com or whatsap him for your own help to win your own lotto max via +2347051758952.(CANADA)thanks you Dr Alfred can also cure all sickness or any infection disease with herbal medicine list here
{1}HIV/AIDS
{2}DIABETES
{3}EPILEPSY
{4} CANCER
{5} HPV
{6} ASTHMA
{7} HEPATITIS
{8}LOVE SPELL
{9} ALS CURE
10 IMPOTENCE
11 Lyme disease

Užívateľ/ka doris poradil/a 4. júla 2024

Volám sa Doris, chcem rýchlo povedať svetu, že existuje skutočné on-line kúzlo, ktoré je silné a pravé, Volá sa DR OSUNOJIE, Nedávno mi pomohol znovu spojiť môj vzťah, prečo ma môj manžel opustil, Keď som kontaktovala DR OSUNOJIE, vrhol na mňa kúzlo lásky a môj manžel, ktorý povedal, že so mnou nemá nič spoločné, mi znova zavolal a začal prosiť mňa. Teraz je späť s toľkou láskou a starostlivosťou. Dnes som rád, že vám všetkým môžem oznámiť, že toto kúzlo má p

Užívateľ/ka jessica poradil/a 8. júla 2024

Chcem veľmi pekne poďakovať Dr OBOH OGIE za úžasnú prácu, ktorú pre mňa urobil, keď mi pomohol zachrániť moje manželstvo, môj manžel požiadal o rozvodový list kvôli malému nedorozumeniu, ktoré sme mali za posledných pár mesiacov, a nikdy som Chcela som to, pretože tak veľmi milujem svojho manžela a celá naša investícia bola spoločným podnikaním a nechcem byť ďaleko od svojej rodiny a mojich dvoch krásnych detí. Môj priateľ mi povedal o bohu ogie a o tom, ako jej tiež pomohol s manželskými problémami, takže som ho musela kontaktovať, pretože chcem zabrániť manželovi v dokončení rozvodového listu a chcem, aby moja rodina zostala pohromade a keď som ho kontaktovala, bolo mi povedané, čo musím urobiť, a keď som mal začať vidieť výsledok, urobil som, ako mi povedal Dr OBOH OGIE , a po 3 dňoch mi môj manžel zavolal a začal ma prosiť o odpustenie a všetko bolo pre mňa ako sen a my všetci spolu opäť šťastne žijú a to všetko vďaka oboh ogie . Kontaktujte Ho ešte dnes pre manželskú pomoc Gmail: obohogie@gmail.com

Užívateľ/ka NELA poradil/a 11. júla 2024

Žiadosť o rozvod nie je vždy tou najlepšou voľbou, svojho manžela som tak milovala, že som si nemohla dovoliť ho stratiť, snažila som sa ho prinútiť, aby so mnou videl dôvody, prečo by mal byť trpezlivý, že všetko bude v poriadku. Začal sa správať Strange a držať Late Night Pár dní po tom, čo prišiel o prácu, Môj dom A my sme čučali s mojím bratom a jeho priateľkou, Všetko nakoniec išlo na juh, Nechal ma s našou 2-ročnou dcérou. Takmer každý večer som pil. Priateľka môjho brata navrhla DR OBOH OGIE „DIVINE SPELL CASTER“ môjmu bratovi, ktorý mi o tom neskôr povedal. Nestrácal som čas kontaktovaním tohto duchovného lekára, ak by mi mohol pomôcť. Sotva 72 hodín po tom, čo sa s ním skontaktoval, vykonal mocné kúzlo a požiadal ma, aby som bol trpezlivý. Prijal som hovor od veľkej spoločnosti TRUCKING, ktorá ma požiadala, aby som bol manažérom, a môj drahý manžel sa ku mne vrátil, nezostávalo mi nič iné, len mu odpustiť. Som rád, že po zásahu DR OBOH OGIE žijeme šťastne. Kontaktujte ho na: Email obohogie@gmail.com

Užívateľ/ka sofia poradil/a 11. júla 2024

Chcem veľmi pekne poďakovať Dr OBOH OGIE za úžasnú prácu, ktorú pre mňa urobil, keď mi pomohol zachrániť moje manželstvo, môj manžel požiadal o rozvodový list kvôli malému nedorozumeniu, ktoré sme mali za posledných pár mesiacov, a nikdy som Chcela som to, pretože tak veľmi milujem svojho manžela a celá naša investícia bola spoločným podnikaním a nechcem byť ďaleko od svojej rodiny a mojich dvoch krásnych detí. Môj priateľ mi povedal o bohu ogie a o tom, ako jej tiež pomohol s manželskými problémami, takže som ho musela kontaktovať, pretože chcem zabrániť manželovi v dokončení rozvodového listu a chcem, aby moja rodina zostala pohromade a keď som ho kontaktovala, bolo mi povedané, čo musím urobiť, a keď som mal začať vidieť výsledok, urobil som, ako mi povedal Dr OBOH OGIE , a po 3 dňoch mi môj manžel zavolal a začal ma prosiť o odpustenie a všetko bolo pre mňa ako sen a my všetci spolu opäť šťastne žijú a to všetko vďaka oboh ogie . Kontaktujte Ho ešte dnes pre manželskú pomoc Gmail: obohogie@gmail.com

Užívateľ/ka NINA poradil/a 11. júla 2024

Som živým dôkazom toho, čo DR OBOH OGIE dokáže. Ďakujem veľmi pekne, DR OBOH OGIE, za úžasnú vec, ktorú ste urobili v mojom vzťahu. Teraz som taká šťastná. S vašou pomocou som sa opäť stretla so svojím partnerom, bola som úplne zničená, keď ma opustil môj milovaný manžel. Bolo to, ako keby celý môj svet zmizol v smútku, bolesti a osamelosti. Viem, že to znie divne, ale potom, čo som kontaktoval DR OBOH OGIE, bol jediný, kto mi dal taký dojem, že je taký pravdivý a dôveryhodný. Môj manžel sa viac ako jeho slová ospravedlnil za krivdy, ktoré urobil, a sľúbil, že to už nikdy neurobí. Odvtedy sa všetko vrátilo do starých koľají. Nikdy predtým som si nemyslel, že kúzlo môže páru pomôcť. Som veľmi rád, že som vás kontaktoval, každý, kto má problém vo vzťahu/manželstve, môže kontaktovať DR OBOH OGIE. Oslovte ho na jeho e-mailovej adrese: obohogie@gmail.com

Užívateľ/ka Tamara poradil/a 11. júla 2024

Volám sa Tamara, chcem rýchlo povedať svetu, že existuje skutočný on-line čarovač, ktorý je mocný a skutočný, Volá sa DR OBOH OGIE, Nedávno mi pomohol zjednotiť môj vzťah s manželom, ktorý ma opustil, Keď Skontaktovala som sa s DR OBOH OGIE, ktorý pre mňa zoslal kúzlo lásky a môj manžel, ktorý povedal, že so mnou nemá nič spoločné, mi znova zavolal a začal ma prosiť. teraz je späť s toľkou láskou a starostlivosťou. dnes som rád, že vám všetkým môžem oznámiť, že tento čarovač má moc priviesť milencov späť. pretože som teraz šťastná so svojím manželom. Každému, kto číta tento článok a potrebuje akúkoľvek pomoc, môže DR OBOH OGIE ponúknuť aj rôzne druhy pomoci, ako je znovuzjednotenie manželstva a vzťahu, liečenie všetkých typov chorôb, súdne prípady, kúzlo v tehotenstve, duchovná ochrana a mnohé ďalšie. Môžete ho kontaktovať cez obohogie@gmail.com

Užívateľ/ka GIFT poradil/a 17. júla 2024

V minulosti som mala s manželom ťažký vzťah, ktorý viedol k rozvodu s mojím prvým manželom. Potom, čo sme sa s bývalým manželom rozviedli, mala som ďalšiu šancu znovu sa vydať a len 5 rokov môjho druhého manželstva nastal ďalší rozvod, ktorý ma takmer emocionálne zabil. Zostala som ďalšie dva roky ako slobodná a slobodná matka. Úprimne povedané, nebola som z toho veľmi šťastná, pretože každá žena potrebuje vo svojom živote muža, bol čas, keď som videla svoju prvú manželovu fotku a uvedomila som si, ako veľmi ho milujem a chýba mi. Snažila som sa k nemu dostať, ale povedali mi, že sa pohol vo svojom živote ďalej a možno už nikdy nebudeme spolu. Tú noc som horko plakala a myslela som si, že som stratila muža, ktorého som tak veľmi milovala. Požiadal som o radu, čo mám robiť, a môj priateľ mi dal kontakt na Dr oboh ogie Solution Temple, poradil som sa s ním a podľa jeho najlepších síl mi so svojimi mocnými kúzlami pomohol so zaklínadlom lásky k manželskému stretnutiu vrátiť môjho bývalého manžela. späť ku mne, len za 9 dní som mala kúzelníka s duchovným zjednotením modlitby s doktorom ogiem sa všetko v mojom živote na dobré obrátilo, teraz opäť šťastne žijem so svojím prvým manželom a riešim rozvodové problémy. s pomocou Dr oboh ogie, Ďakujem a vážim si všetku pomoc, ktorú ste mi poskytli, aby ste opäť vrátili môjho bývalého manžela do môjho života. Dnes tu dosvedčujem, že doktor oboh ogie je mocný, že raz dokáže vyriešiť všetky problémy v rozbitom vzťahu s láskou. kontaktujte ho a požiadajte ho o riešenie akéhokoľvek problému vo vzťahu. Email. obohogi@gmail.com

Užívateľ/ka NELA poradil/a 17. júla 2024

Chcem veľmi pekne poďakovať doktorovi obohovi za úžasnú prácu, ktorú pre mňa urobil, keď mi pomohol zachrániť moje manželstvo, môj manžel požiadal o rozvodový list kvôli malému nedorozumeniu, ktoré sme mali za posledných pár mesiacov, a ja nikdy som to nechcela, pretože svojho manžela tak veľmi milujem a všetky naše investície boli spoločným podnikaním a nechcem byť ďaleko od svojej rodiny a mojich dvoch krásnych detí. Moja kamarátka mi povedala o doktorovi obohovi a o tom, ako jej tiež pomohol s manželskými problémami, takže som ho musela kontaktovať, pretože chcem manželovi zabrániť v dokončení rozvodového listu a chcem, aby moja rodina zostala pohromade a potom, čo som ho kontaktovala, Bolo mi povedané, čo musím urobiť, a keď som mal začať vidieť výsledok, urobil som tak, ako mi povedal Dr oboh ogie, a po 3 dňoch mi môj manžel zavolal a začal ma žiadať o odpustenie a všetko bolo pre mňa ako sen a všetci spolu opäť šťastne žijeme vďaka Dr oboh ogie . Kontaktujte ho EMAIL obohogi@gmail.com

Užívateľ/ka HANA poradil/a 17. júla 2024

Som veľmi rád, že sa môžem podeliť o svoje úžasné svedectvo o tom, ako mi Dr oboh ogie priviedol späť môjho manžela, posledné 2 roky, odkedy ma manžel opustil, som žila v pekle, videla som svedectvo jednej ženy online o tom, ako Dr oboh ogie obnovuje jej manžel späť k nej, tak som sa rozhodol kontaktovať aj jeho cez jeho e-mail a všetko mu vysvetlím a sľúbil, že mi manžela privedie späť do 48 hodín, najprv som tomu na 100% neverila, ale nemám na výber, povedal mi, čo by som mal urobiť, čo som urobil, v jedno verné ráno, keď som sa pripravoval do práce, videl som svojho manžela pred domom, bol som taký prekvapený, začal ma prosiť, aby som mu odpustila, musela som mu odpustiť, pretože som veľmi ho milujeme a teraz spolu šťastne žijeme. Tiež chcem, aby ste tam vonku, ktorý tiež čelí rovnakému manželskému problému, aby ste ho kontaktovali so žiadosťou o pomoc, a verím, že vám pomôže. tu sú jeho kontakty. e-mailom obohogi@gmail.com

Užívateľ/ka Natalia poradil/a 17. júla 2024

Kúzlo skutočnej lásky Dr oboh ogie, ktoré mi pomôže zachrániť môj vzťah.
Volám sa Natália. Chcem poďakovať Dr. Obohovi za privedenie môjho bývalého manžela. nikto ma nikdy nedokázal presvedčiť, že list, ktorý sa chystám napísať, jedného dňa skutočne bude napísaný. bol som najväčší skeptik na svete. Nikdy som neveril na kúzla alebo niečo podobné, ale spoľahlivý zdroj (veľmi blízky spolupracovník) mi povedal, že dôvera je veľmi oddaná, nadaná a talentovaná osoba, bola to jedna z najlepších vecí, aké som kedy zažil hotový. môj milostný život bol v troskách; Mal som za sebou dva rozvody a bol som na pokraji tretieho. Jednoducho som nedokázala čeliť ďalšiemu rozvodu a chcela som sa viac snažiť, aby náš vzťah fungoval, ale môjmu manželovi to zrejme nevadilo. a znova sa so mnou rozišiel. Bol som zmätený a nevedel som, čo mám robiť, skôr sa dostali do kontaktu s Dr obohom. urobil kúzlo lásky, vďaka ktorému sa môj manžel vrátil ku mne. teraz sme so sebou veľmi spokojní. Dr oboh ogie ho prinúti uvedomiť si, ako veľmi sa milujeme a potrebujeme. Tento muž je skutočný a dobrý. môže vám tiež pomôcť napraviť váš narušený vzťah. Mám späť svojho manžela! bolo to ako zázrak! zrazu chcel ísť do manželskej poradne a v milostnom živote sa nám darí veľmi, veľmi dobre. kontakt Email obohogi@gmail.

Ďalšie zdravotné otázky z oblasti Neurológia a psychiatria

  • 30. novembra 2020

    Celodenné Točenie hlavy

    Celodenna strata rovnovahy spôsobena motanim hlavy . Ked som mala na MR tak vysledok bol bez lezie a mozny neurovaskularny konflikt ..nasledne som bola na odbornom usnom vysetreni kde mi davali studeny a zimny vzduch do ucha co vyvolalo zavrat a tam zistili nieco slabsie na lavom uchu .nasadili mi m...

  • 17. novembra 2020

    Pálenie chodidiel a tela

    Dobrý večer prajem.Mám 40 rokov.Od marca t.r. trpím strašne psychicky kvôli situácii,ktorá na Slovensku momentálne je.Pred pár rokmi som si prešla panickou poruchou,na ktorú som sa liečila 2 roky a prešlo to.Keď prišlo prvé Matovičove testovanie,moja psychika to už prestala úplne zvládať.Na test som...

  • 2. novembra 2020

    Prosopagnózia

    Konzultácia k tejto téme....

  • 25. októbra 2020

    Uspanie pri zapalenom nerve

    Dobrý deň, zajtra idem na taký menší zákrok pri ktorom ma musia uspať, ráno na siedmu mám byť v nemocnici, včera ráno som vstala a necítim si polku tváre , bola som na vyšetrení a na pohotovosti n neurológii aj na CT, ale všetko je v poriadku, ževraj zapálený nerv, môžu ma zajtra uspať?...

  • 14. októbra 2020

    Nemoznost sustredit sa, nemoznost pohnut rukou

    Nepracuje mi mozog, neviem hýbať ľavou rukou.Spomalenie motoriky a reflexov , chvenie ,nemoznost učiť sa ,  poruchy, ťažkosti s pamäťou a koncentráciou , poruchy reči(tazka artikulácia) na vyjadrenie myšlienok , ťažšie sa mi hľadajú či vyslovujú slová , zmena tónu hlasu . Bolesti kĺbov najmä pri ...

  • 14. októbra 2020

    Nemoznost sustredit sa, nemoznost pohnut rukou

    Nepracuje mi mozog, neviem hýbať ľavou rukou. Predbežne neurologicke vysetrenie na pohotovosti ôk. Co mi je ?...

  • 10. októbra 2020

    M

    Manžel ma diagnostikovaný gliobastrom na mozgu ide na operaciu 27.10. Teraz máme porobiť predoperacne vysetrenie od dnes sa jeho psychicky stav dako zhoršuje ked poviem že idem volať doktora zúri že on si dačo spraví dávam mu aj lexavrin na koho sa obratit...

  • 28. septembra 2020

    Úzkosť panicka porucha

    Dobrý deň ako dlho môžem užívať 5htp a ženšen korejsky? Chcem sa vyhnúť užívaniu ad. Ďakujem...

  • 20. septembra 2020

    menej pohyblivé rameno

    dobrý večer p.Dr. obraciam sa na Vas s prosbou o vysvetlenie diag.,kedže som bola zaslaná na MR s diagnozou leasio plexus brachialis 1.dx. -pravého ramena a zistili na MR Parciálna lézia šľachy m.suprapsinatus,subakromiálna burzitída,reaktívna synovitída HS klbu,V.s.akútne exacerbovaná artroza ACkl...

  • 17. septembra 2020

    Platničky

    Dobrý deň.Mám 34 rokov a pracujem ako predavačka.V práci 18.8.2020 ma seklo strašná bolesť brala ma záchranka do nemocnice.Hneď mi robili CT vyšetrenie aj ma prezrel neurolog .Neurológ napísal že to nie je neurologického charakteru a odporúčil ďalej pokračovať u ortopéda.Z CT vyšetrenia nezistili ni...

  • 17. septembra 2020

    Vyklenovanie platničiek v LS oblasti s miernou kompresiou na durálny vak

    Dobrý deň bola som u ORTOPEDA 8/2020 s odporučaním na MR - mam výsledky. Bolesti sú stále horšie, nemôžem dlho stáť, ani chodiť. Každý deň sa prebudím okolo 4 h ráno na bolesti a už nezaspím.Som z toho vyčerpaná, nervózna, neviem sa sústrediť na prácu.Netuším aký bude ďalší postup ale už neviem ďale...

  • 14. septembra 2020

    tiky - mrkanie očami u dieťaťa

    9-ročný syn mal 7 mesiacov tiky - žmurkanie očami a stiahnutie okolitých svalov. Neurologické vyšetrenie bolo v poriadku, takisto EEG v poriadku. Netreba urobiť CT mozgu? Dieťa nemalo úraz. Alebo radšej skúsiť psychológa? Ďakujem...

  • 4. septembra 2020

    Pichavá bolesť hlavy

    Dobrý deň. Už druhý deň pociťujem takú pichavú bolesť hlavy v pravej dolnej časti za uchom. Chvíľami je to aj 1 až 2-krát za minútu, potom pauza a keď si myslím, že už to prejde, opäť to do 5 až 10-tich minút príde. Večer, kým zaspím, sa mi intervaly zdajú zriedkavejšie. Žiadne ďalšie symptómy nepo...

  • 3. septembra 2020

    Strach

    Dobrý deň, mám taký problém ze sa bojím nejako normálne fungovať. Proste mam niekam ist a bojím sa ze mi bude zle potom z toho strachu mam nutkanie na vracanie. Už to mám pár mesiacov a neviem z čoho to môže byť. Všade kam idem musím mať so sebou vodu lebo by som to nezvládla...

  • 12. augusta 2020

    Tŕpnutie prstov

    Dobrý deň, už vyše týždňa mi tŕpnu dva prsty na ruke, aké môžu byť príčiny? Ďakujem za odpoveď....

Rýchle hľadanie problému
Zadaj kľúčové slová hľadaného zdravotného problému:
Najnovšie rady
21. októbra 2024
Můj manžel je zpět
Chcem poďakovať Dr. Ajayimu za dobré veci, ktoré pre mňa urobil. Aj keď si nie som istý, či je toto najlepšie fórum na prejavenie mojej radosti a...

16. októbra 2024
Bolesť hlavy na dotyk na jednom mieste, temeno hlavy len prava čast
Ako bolo zachránené moje manželstvo Nikdy som netušila, že ľudia môžu byť takí láskaví, obetaví a úžasní, kým mi doktor Adams nepomohol vyriešiť...

16. októbra 2024
Můj manžel je zpět
Liečba vírusu HERPES Vírus HERPES mi diagnostikovali v roku 2019 a skúšal som všetko možné, aby som sa vyliečil, ale všetko bezvýsledne, kým som...

16. októbra 2024
Můj manžel je zpět
Ako bolo zachránené moje manželstvo Nikdy som netušila, že ľudia môžu byť takí láskaví, obetaví a úžasní, kým mi doktor Adams nepomohol vyriešiť...

11. októbra 2024
Můj manžel je zpět
AKO MI DR OSUNOGIE POMOHLA VEĽMI RÝCHLO A ZA NÍZKU CENU ZÍSKAŤ BÝVALÉHO MANŽELA SPÄŤ!!! Volám sa NATALIE. Toto je svedectvo o veľkom čarodejníkovi...

10. októbra 2024
Můj manžel je zpět
ĎAKUJEM SKVELEJ DR OSUNOGIE ZA VYRIEŠENIE MOJICH MANŽELSKÝCH PROBLÉMOV JE ABSOLÚTNE NAJLEPŠÍ KÚZELNÍK, SAKÝM OD NARODENIA STRETLA. S manželom som...

2. októbra 2024
Ako získam svojho bývalého späť, keď sa presťahoval
Volám sa Marija Juric. Toto je veľmi šťastný deň v mojom živote vďaka pomoci, ktorú mi dal Dr.osita, aby mi pomohol získať späť moju bývalú manželku...

6. septembra 2024
Prosím o vysvetlenie o výsledku Magnetickej rezoznancie.
Prosím vás mám výsledok z MR :niekoľko drobných nespecifickych lezii v subkortikalnek bielej hmote F bilat.najskor glioticke lezie perivaskularne pri...